byter bloggadress.

hejhej! Nu har jag gjort en ny blogg där jag kommer att fortsätta sälja mina smycken, fast med ett bättre bloggnamn! =)
Så nu får ni kika in på JuicyCollection.blogg.se !
Håller för tillfället på att föra över lite till den nya bloggen och fixa, får se när jag har tid till det, blir nog lite åt gången, har även ett par nya smycken jag ska lägga upp där oxå!

ciao!

armband med kedja, löv-berlock och rosa pärla



Ett till armband jag gjorde för någon dag sen, finns endast ett exemplar av just den här, men kommer att göra en liknande!


Kommer troligen att skapa en ny blogg med samma syfte, tycker bara att bloggnamnet är lite löjligt, plus att när jag sökte på google fanns det redan en som sålde smycken med namnet "pearlsforgirls".
Kommer att kopiera över lite av grejerna till den nya bloggen då, säger till när det är klart så får ni se mej på en annan sida!

turkost



Halsband med turkosa pärlor i olika storlekar! Finns endast ett exemplar av detta och kommer troligen inte att göras fler av, kanske gör något liknande om många är intresserade!


Snart kommer ett nytt halsband upp....

hej! Har haft lite dålig uppdatering ett tag nu, men har haft massor med annat att göra och många beställningar att göra! Vilket är hur kul som helst! Fortsätt så!
Snart så kommer ett eller två nya halsband att läggas upp här som endast kommer att finnas i ett exemplar, får se om jag hinner lägga upp det idag eller imorrn!
Så länge kan ni få se några av många beställningar på smycken jag har gjort den senaste veckan!
                  

Så detta är inte riktigt allt, men allt jag har hunnit att fota iaf!
Nästan alla dessa smycken går att beställa, förutom det sista armbandet,

Ciao!