Smyckestillverkning på G

Hej allesammans! Idag har jag varit och inhandlat massa material till nya smycken! Håll utkik efter upptadering, för att göra det lätt att veta när det har kommit in nya smycken på min blogg så kan ni ju alltid föja min blogg med "bloggkoll"!Det är alltid kul att få kommentarer av andra som tycker om mina smycken, tack!
Men just nu är jag i desperat behöv av inspiraton, om ni har något smycke som ni helt enkelt tycker är ûbersnyggt, maila gärna en bild på det och så kan jag någon gång försöka att göra ett liknande! Mail: [email protected]
ciao!

Armband med hjärt och nyckelberlocker





Grönt armband med massor med blandade pärlor och berlocker i form av hjärtan med nyckel till.
Pris: 70 kronor

Hearts



Armband med ett en jättefin hjärtberlock och ett mini-hjärta. Detta armband är unikt då själva berlocken kommer från ett annat smycke jag klippte sönder, så om du köper detta kommer du att garanterad att vara ensam om att ha ett just sånt!

Pris: 79 kr

Du kan även välja om du hellre vill ha ett hjärta med nyckel som berlock istället.


White and gold



Sött amband i vitt och guld, berlocken är gjord av mig i guldfärgad "ståltråd", med vita småpärlor och två runda pärlor i olika storlekar. Själva bandet har även jag gjort genom att fläta mockaband och en tunnare guldig typ av tråd.
Pris: 79 kronor
(just detta är till salu!)
-------------------------

Testade åter igen att sätta på peace-berlocken på ambandet och det mycket sötare med vit än på det svarta bandet.
Pris: 79 kronor. 
Dom här typen av armband skulle jag kunna ta många beställningar på eftersom allt är köpt i affär och inte på internet som jag brukar, även det svarta med peace-symbolen.


  

Lila



Gulligt armband i rosa/lila nyanser. Just detta är mitt egna men har material så att det precis räcker till en till om någon är intresserad.
Pris ca: 125 kronor

butterflies in my ears



söt-coola örhängen med svarta fjärilar och blandade pärlor! Fjärilen finns även i silver och guld (tror jag?).
Priset vet jag inte riktigt för kommer ej ihåg vad fjärilarna kostade, tror dom var rätt dyra men jag ska kolla upp det! Just detta par har jag för mig själv men jag kan självklart göra ett likadant till just dej!?

Peace out!


Armband med peace-symbol!
Pris: 79 kronor
(just detta är till salu!)
----------------------------------------
Gjorde även ett eget peace-hänge i metalltråd och små pärlor, detta är samma armband, bara att jag testade att sätta på det nya hänget på armbandet!

Pris: 79 kronor

Ice



Armband med äkta sötvattenspärlor och glaschips i tre rader!
Pris ca: 130 kronor.
(just detta är till salu!)


Black beuty



Stilrent armband gjort i organzaband och kedja. Modellen virar man tre varv runt handlenden, kan även användas som ett kort halsband om man vill! (kan oxå göras med guldkedja och andra färger på bandet, det är bara att fråga!)
Pris ca: 70 kronor!

Köpinfo

Hej, här kommer information om hur du köper ett smycke av mig!


Information:
Alla smycken är handgjorda av mig. Mockabanden flätar jag själv. För att hålla ditt smycke i så gott skick som möjligt rekomenderar jag att du förvarar det i tex ett smyckesskrin eller en smyckespåse (finns att köpa) och inte sover, badar eller sportar med det.


Priser:
Dom flesta mockaarmband kostar 75-80 kr om inget annat anges. Resten av smyckena är det speciella priser på beroende på vilka sorters pärlor det är på. Frakten bjuder jag på!


Så här gör du:

· Titta på smyckerna och välj vilket du vill ha och vilken färg, berlock ex.

· Maila smyckets namn (rubriken till inlägget, tex "black beuty") till mig, samt ditt namn och din adress.

· Skriv även vilken omkrets på din handled om det är ett armband för att få så bra passform som möjligt!
· Så fort jag ser mailet skickar jag mitt kontonummer till dig / adress (beroende på om du betlar via post eller internet)

· När jag ser pengarna på mitt konto/fått hem pengarna, skickas smycket, som ska vara hos dig ungefär 1-2 dagar senare.


Om mig:
Jag som gör smyckena heter Josefin Rolfsson och bor utanför sthlm i sollentuna, just nu går jag i åttonde klass och är fjorton år. Jag har väll hållt på med smycken och pysslat så länge jag kommer ihåg, men i fyran-femman började jag och min kusin tycka att det skulle vara roligt att börja göra riktiga smycken, med kedjor tex. Så efter den dagen vi var inne i stan på sturegallerians pärlaffär och köpte material till vårt första riktiga armband har jag lärt mej mer och mer och blivit bättre och bättre.
Något mer om mig ni vill veta? =D
Mail: [email protected] 


Specialbeställning:
Om du vill kan du specialbeställa ett smycke (framförallt mocka-armbanden). På så vis kan du få vilken/vilka färger du vill på armbandet, och även välja berlock/berlocker. Detta kostar lika mycket som vanligt, och då ingår frakt . Om du vill ha flera berlocker på armbandet tillkommer det en avgift på ca: 10 kr / berlocken.

(Vid specialbeställningar tar leveransen ca en vecka, för då tar det ett par dagar att få materialet och jag måste få tid att tillverka armbandet åt dig)


Köpgaranti:
Om du inte är nöjd med smycket, eller om det skulle vara trasigt, skicka då ett mail till mig och förklara vad som är fel, så kommer vi överrens om du ska få ett nytt smycke eller pengarna tillbaka. Skickar du tillbaka smycket får du själv stå för frakten.


Välkommen till min nya blogg!

Hejhej! Nu har jag startat upp en ny blogg där jag kommer att lägga upp smycken jag har gjort och sedan kanske sälja lite oxå! Hur låter det?
Nu ska jag fixa till designen och lägga in bilder!
Puss!